Kursevi

Kurs francuskog jezika

Kursevi za odrasle

  • Standardni kursevi
  • Intenzivni kursevi
Svi kursevi za odrasle se organizuju od A1 do C2 nivoa.

Standardni kursevi francuskog jezika se održavaju 2x90 min nedeljno i traju od 3-4,5 meseca, u zavisnosti od nivoa. Cena kursa je 4500 dinara na mesečnom nivou.

Intenzivni kursevi francuskog jezika se održavaju 4x90 min nedeljno i traju 6 nedelja. Cena celog kursa je od 12-15000 dinara, u zavisnosti od nivoa. Postoji mogućnost plaćanja na dve rate.

Nastava se organizuje u popodnevnim i večernjim časovima radnim danima.

Vikend kurseve organizujemo za polaznike koji nemaju dovoljno vremena.

Ukoliko već imate zadovoljavajuće znanje francuskog, ali Vam nedostaje prilika da pričate ili imate tremu i ne uspevate da se opustite dok govorite, pravi izbor za Vas je Konverzacijski kurs. Na ovom kursu uz pomoć audio i video materijala obrađujete najrazličitije teme koje su u skladu sa Vašim znanjem i interesovanjima. Trajanje kursa je od 1-2 meseca dinamikom 2x90 min nedeljno. Cena je 4500 dinara mesečno.

Individualna nastava francuskog jezika, bilo u našim prostorijama ili Online putem Skajpa je pravi izbor za polaznike koji nemaju dovoljno vremena za grupni rad, pa im je zbog toga potreban termin nastave koji mogu da uklope sa svojim obavezama. Uz to, dodatna prednost Online nastave je i to što se učenje francuskog odvija iz Vašeg doma, putem Skajpa, te Vam dodatno štedi vreme. cena po času od 60 minuta iznosi 1400 dinara.

Kursevi za decu

U našoj školi pored gramatike i vokabulara uz kreativnost, muziku, interaktivne igrice, deca nauče i da razmišljaju na francuskom a usvajanje jezika postaje lako i deca progovore jezik brzo i tečno.

Kurs za decu uzrasta 7-15 (osnovna škola) traje 9 meseci. Časovi u trajanju od 60 minuta se održavaju dva puta nedeljno. Cena je 3200 dinara mesečno.

Kurs za decu uzrasta 15-19 (srednja škola) traje 9 meseci. Časovi traju 90 minuta i održavaju se dva puta nedeljno. Cena je 3800 dinara mesečno.

Pozovite nas i prijavite se!