Kursevi

Kurs engleskog jezika

Naša škola stranih jezika organizuje za Vas Kurseve engleskog jezika. Kursevi engleskog jezika su već godinama najtraženiji kursevi na tržištu, ali ne bez razloga. Izvornih govornika engleskog u svetu ima 379 miliona, dok je broj onih koji ga svakodnevno koriste znatno veći i premašuje jednu milijardu. To je moderan jezik biznisa, nauke, tehnologije, medija, ali i umetnosti i književnosti. Ne postoji niko ko nije bar čuo za Šekspira ili pogledao neki Hičkokov film. U modernom svetu, engleski jezik je u međunarodnoj politici postao lingua franca, odnosno zajednički jezik kojim govore govornici različitih maternjih jezika. Da biste i Vi držali korak sa svetom, upišite neki od naših kurseva engleskog.

U ponudi imamo:

Kursevi za odrasle

  • Standardni kursevi
  • Intenzivni kursevi
Svi kursevi za odrasle se organizuju od A1 do C2 nivoa.

Standardni kursevi engleskog jezika se održavaju 2x90 min nedeljno i traju od 3-4,5 meseca, u zavisnosti od nivoa. Cena kursa je 5800 dinara na mesečnom nivou.

Intenzivni kursevi engleskog jezika se održavaju 4x90 min nedeljno i traju od 6 nedelja. Cena celog kursa je od 12-15000 dinara, u zavisnosti od nivoa. Postoji mogućnost plaćanja na dve rate.

Nastava se organizuje u popodnevnim i večernjim časovima radnim danima.

Vikend kurseve organizujemo za polaznike koji nemaju dovoljno vremena.

Ukoliko već imate zadovoljavajuće znanje engleskog, ali Vam nedostaje prilika da pričate ili imate tremu i ne uspevate da se opustite dok govorite, pravi izbor za Vas je Konverzacijski kurs. Na ovom kursu uz pomoć audio i video materijala obrađujete najrazličitije teme koje su u skladu sa Vašim znanjem i interesovanjima. Trajanje kursa je od 1-2 meseca dinamikom 2x90 min nedeljno. Cena je 4500 dinara mesečno.

Za firme i profesionalce kojima je potrebno da usavrše znanje poslovnog engleskog, u ponudi imamo Business English kurs u trajanju od 3-4,5 meseca, u zavisnosti od nivoa. Cena mesečnog kursa je 4800 dinara.

Učenici koji imaju nameru da studiraju i inostranstvu, kao i svi oni koji žele da se presele u zemlje engleskog govornog područja mogu u našoj školi da se pripremaju za neki od Međunarodnih ispita CAE, CPE, TOEFL ili IELTS. Cena je 6600 dinara mesečno u grupi, a postoji i mogućnost organizovanja individualne nastave.

Individualna nastava engleskog jezika, bilo u našim prostorijama ili Online putem Skajpa je pravi izbor za polaznike koji nemaju dovoljno vremena za grupni rad, pa im je zbog toga potreban termin nastava koji mogu da uklope sa svojim obavezama. Uz to, dodatna prednost Online nastave je i to što se učenje enleskog odvija iz Vašeg doma, putem Skajpa, te Vam dodatno štedi vreme. cena po času od 60 minuta iznosi 1800 dinara.

Kursevi za decu

Učenje engleskog jezika za školsku decu ne mora da bude samo obaveza, može da bude i izazov, kao i zabava. U našoj školi stranih jezika pored gramatike i vokabulara, deca nauče i da razmišljaju na engleskom. Uz kreativnost, muziku, interaktivne igrice, usvajanje jezika postaje lako, a deca progovore jezik brzo i tečno.

Kurs za decu uzrasta 7-15 (osnovna škola) traje 9 meseci i prati školski kalendar. Časovi u trajanju od 60 minuta se održavaju dva puta nedeljno. Cena je 3800 dinara mesečno.

Kurs za decu uzrasta 15-19 (srednja škola) traje 9 meseci i prati školski kalendar. Časovi traju 90 minuta i održavaju se dva puta nedeljno. Cena je 5800 dinara mesečno.

U vremenu kada nam je Internet omogućio pristup nepreglednim bazama znanja, ne dozvolite sebi da govorite “Broken English”, tj ono što bismo mi zvali loš ili iskvaren engleski.

Pozovite nas i prijavite se! Tečno znanje engleskog je na korak od Vas!