Letnja radionica 2024

Kreativna letnja radionica engleskog jezika

Ukoliko želite da Vaše dete na zabavan ali kreativan i produktivan način provede letnji raspust, Centar stranih jezika Linguista je pravi izbor za Vas.

U periodu od 17.06.2024. godine do 13.07.2024. godine organizujemo Kreativnu letnju radionicu engleskog jezika.

Deca od 6 do 15 godina će imati priliku da se zabavljaju, uče i provedu kvalitetno vreme sa svojim vršnjacima pod budnim okom profesora engleskog jezika. Ono što Vam garantujemo, pored podrazumevanog kvaliteta, jeste da će deca imati priliku da svakodnevno uče, slušaju, ali i reprodukuju engleski jezik uz najsavremeniji pedagoške metode. Verujemo da učenje stranog jezika može i treba da bude prijatan proces, a da je pored toga i fantastičan način da se zabavimo.

Naravno, to nije sve! Centar stranih jezika Linguista obezbeđuje Vašem detetu svakodnevne interaktivne aktivnosti s vršnjacima kao što su gledanje filmova na engleskom jeziku, razgovor o filmovima, smišljanje predstava i gluma u osmišljenim komadima, igranje društvenih igara, kao i odlazak u prirodu na fizičke aktivnosti. Strukturirano vreme i dobra organizacija su osnov kvalitetnog provedenog vremena, i zato je Centar Linguista pravi izbor za Vas.

40 sati zabave i učenja na engleskom jeziku nedeljno!

Smene su: 17.06, 24.06, 01.07 i 08.07. Za prijave do 10.06. odobravao popust i cena je samo 12.000 po smeni.

Dodatni popust od 10% odobravamo roditeljima koji upišu dvoje dece ili se odluče za dve smene

Pošaljite nam upit

Čekamo Vas na adresi Jurija Gagarina 229, lokal 266, TC Enjub, blok 45.

Kontaktirajte nas na broj 069/‪282 5400‬ ili putem mejla centarlinguista@gmail.com.!

Popularni Kursevi

Novi Kursevi u ponudi

Pogledaj cenovnik