Konverzacijski kurs

Vikend konverzacijski kurs engleskog jezika


Kurs engleskog jezika-konverzacijski je pravo rešenje za sve one učenike koji su izašli na kraj sa gramatikom i vokabularom, ali im konverzacija i dalje predstavlja problem. Možda pokušavate da progovorite jako dugo, ali vas sprečava strah da ne pogrešite i ispadnete “smešni”? Možda imate solidno znanje, ali priliku za razgovor i ne toliko često? Možda jednostavno želite da poboljšate vokabular i da steknete veće samopouzdanje? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja “DA”- konverzacijski kurs engleskog jezika je pravi izbor za Vas!

Da bismo izašli u susret polaznicima koji radei koji su zauzeti tokom radne nedelje, za vas smo organizovali vikend konverzacijski kurs engleskog. Kursevi počinju 19.10.2019.

Konverzacijski kurs engleskog jezika za nivo A2 traje 1 mesec (8 terminax90 minuta) i održava se subotom i nedeljom u 10.30.

Konverzacijski kurs engleskog jezika za nivo B1 traje 2 meseca (16 terminax90 minuta) i održava se subotom i nedeljom u 15.

Konverzacijski kurs engleskog jezika za nivo B2 traje 2 meseca (16 terminax90 minuta) i održava se subotom i nedeljom u 16.30.

Cena kursa je 4500 dinara mesečno.

Ne čekajte više-pobedite strah i jezičku blokadu i progovorite tečno i samouvereno! Prijavite se odmah!